Zvolte si typ nemovitosti

Nemovitosti

PRAHA ZÁBĚHLICE, BYT V OV 2+KK 41 m² Prodej

Silvie Mikešová

Telefon

Telefon:

774 289 259

PRAHA ZÁBĚHLICE, BYT V OV 2+KK 41 m²

Cena v RK

Popis nemovitosti

APALUCHA REALITY Vám exkluzivně nabízí byt v osobním vlastnictví 2+kk o velikosti 41 m² a komoře 2 m², která je umístěná hned při vstupu do bytu. Byt je ve velmi pěkné, klidné lokalitě v Praze Záběhlicích v ulici Jetelová. Byt se nachází ve čtvrtém patře sedmipatrového domu, kde díky nízkému počtu bytů zajišťuje klidné bydlení. Panelový dům je kompletně zrekonstruovaný, proběhlo zateplení, s tím tedy fasáda a proběhla výměna stoupaček.
Byt je v luxusním stavu po celkové, velmi zdařilé rekonstrukci- zděné jádro, kvalitní laminátové podlahy v pokojích, samozřejmostí jsou plastová okna, hotové jsou nové měděné rozvody elektřiny a též rozvody vody, obývací pokoj s kuchyní, koupelna i předsíň disponují podhledy s bodovým osvětlením. Díky umístění oken na JIH je byt krásně světlý. Prostorná předsíň nabízí velké úložné prostory a vstup do všech místností.
Součástí prodeje bytu je nová kuchyňská linka včetně vestavěných spotřebičů vyhotovená na míru. Po domluvě s majitelem je možné odkoupit i veškeré vybavení bytu, což Vám umožní byt okamžitě užívat či v případě investování ho můžete hned pronajmout bez zbytečných starostí se zařizováním. A současně lze převzít i pronájem garážového stání.
A dostupnost? Mateřská i základní škola jsou vzdálené pouhých pár minut chůze. Přestože se dům nachází v klidné části, tak autobusová zastávka Jesenická se nachází pouhé 2 minuty chůze, stejně tak za necelou 1 minutu jízdy se napojíte na Jižní spojku, která zajišťuje skvělou dopravní dostupnost.
Financování možné z vlastních zdrojů nebo úvěrem, se kterým Vám rádi poradíme.

Balkón

Ne

Bezbariérový

Ne

Datum poslední úpravy

3.2.2024

Subtyp nemovitosti

2+kk

Dopravní dostupnost

MHD

Vydaný certifikát PENB

G - Mimořádně nehospodárná

ID nemovitosti

058N054681

Infrastruktura

Škola
Restaurace
Doktor
Školka
Kulturní zařízení
Obchodní centrum
Obecní úřad
Koupaliště

Konstrukce

Panelová

Městská část

Záběhlice

Nemovitost přidána dne

2.2.2024

Operace

Prodej

Plocha užitná

41 m2

Stav objektu

Velmi dobrý

Typ certifikátu PENB

č. 264/2020 Sb

Typ nemovitosti

Byt

Ulice

Jetelová

Umístění objektu

Centrum obce

Číslo domu

10